Itämaiset kissat Manu ja Messi hurmaavat Facebookissa – ovathan Seinäjoella asuvat veljekset Facebookin suosituimpia suomalaisia kissoja. Ja sehän ei ole ollenkaan hassumpi asia: näin yhä useampi tietää ja voi osallistua kaksikon harrastamaan hyväntekeväisyyteen. 


Huhtikuun lopussa Manu ja Messi saivat oman tuotesarjan, johon kuuluu muun muassa huiveja ja kasseja. Silloin uutisoitiin täällä meillä Kissakkaassakin, että myynnistä saadut tulot käytetään kodittomien eläinten auttamiseen.  Yhdessä Geggo Designin kanssa toteutettu hyväntekeväisyyskampanja jatkui kesään asti.

Ensimmäiset ruokalähetykset toimitettiin perille alkukesästä ja vastaanottajina olivat Seinäjoen Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen ja Vaasan Kissatalon kissat.
 

manulta_ja_messilta_ruokaa_koirille
 

Uusimpien kuulumisten mukaan Manu ja Messi eivät ole unohtaneet koiriakaan. Loppukesän Royal Caninin ruokalähetykset eli noin 400 kiloa kuivaruokaa lähtee muun muassa Vaasaan Koiratarha Kulkuriin, Karijoelle Pohjanmaan eläinkeskukseen, Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistykselle ja Orivedelle Koirahoitola Boondock'siin sekä Pelastetaan Koirat ry:lle.
 

- Seinäjoen molemmat Faunatar-liikkeet eli Jouppi ja Päivölä myyvät Manu & Messi -tuotteita edelleen ja nettikauppa avataan jälleen lähiaikoina. Kampanja jatkuu jollakin muotoa syksymmällä ja uusia tuotteita on suunnitteilla, kertoo kissojen omistaja Johanna Salmi.


Samalla hän lisää, ettei Ssesyn ja Vaasan kissatalon kissoja ole unohdettu. Tämä hyväntekeväisyystarina saa siis vielä jatkoa!
Ps.
Faunatar Jouppi sijaitsee osoitteessa Suupohjantie 45, Seinäjoki ja pikku Faunatar Päivölä Citymarketin yhteydessä osoitteessa Väinämöinen 2, Seinäjoki. Manun ja Messin löytää puolestaan täältä.

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita