"Pysähdy, pysähdy! Tuossa on kissa! Mä käyn kattoon." Hannele on toiminut jo vuosia vapaaehtoisena kissaetsivänä. Jos joku on kadottanut kissansa, hänellä on monia keinoja pyydystää lemmikki takaisin.

 

"Mulle on kehittynyt varmaan sellainen ylimääräinen silmä. Mä näen ne heti. Mä katson koko ajan kun mä ajan autoa. Kyllä mä tietysti katson miten kuuluu ajaa, mutta mä näen ne kissat heti."

 

Mutta miten käy Hannelen oman elämän, kun kissoja tulee vastaan silloinkin, kun niitä varta vasten yrittää olla etsimättä?
 

Pysähdy sinäkin! Hannele ja lukuisat kissat ovat pääosassa Kissanloukku-nimisessä elokuvassa. Kun vuokraa tämän elokuvan tammikuun 2016 aikana, lahjoittaa samalla 2 euroa Rekku Rescuelle kodittomien eläinten hyväksi.

 

kissanloukku-elokuvasta_kertova_kuvaKissanloukku on Maija Hirvosen ohjaama dokumenttielokuva, joka on saanut valtion myöntämän laatutuen. Sitä on esitetty monilla arvostetuilla festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla.

 

36 minuutin pituisen elokuvan voi vuokrata digitallenteena Vimeon vuokrauspalvelusta. Vuokrahinta on 2,67 €, ja elokuva on katsottavissa 48 tunnin ajan.

Vuokraa Kissanloukku täältä. Sieltä voit myös katsoa elokuvan minuutin mittaisen trailerin.

 

Hyväntekeväisyyskampanjan toteuttavat tuotantoyhtiö Tuffi Films Oy ja eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue ry

 

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita