Mistä on Suomen suosituimmat lemmikkiblogit tehty? Vastaus: Hyvin paljon kissoista. Ja se kaikkein suosituin lemmikkiblogi on toistamiseen Naukulan kerho, jossa pääosassa naukuu kaksi eurooppalaiskissaa, Sulo Naukula (Pinkkitassun Gilles) ja Namu Naukula (Pinkkitassun Hagar).

Naukulan kerhon Mamma N., miltä nyt tuntuu?

- Yllättynyt ja onnellinen. Kissat saavat ihmeitä aikaan.


Lemmikkiblogien ykkönen eli Naukulan kerhon Namu ja Sulo


Homman nimi on sellainen, että Cision Finland Oy listaa kuukausittain suosituimpia blogeja eri aihepiireistä. Kesäkuussa 2016 tarkastelussa olivat siis lemmikkiblogit, ja kärkikymmenikössä kissat ovat erittäin mainiosti edustettuina:

Ykkösenä maukuu Naukulan kerho
, kakkosena Trio MiuMau ja Herra Nilsson ja kolmantena komeilevat Punapippurin kissat. Myös neljäs sija on kissoja täynnä, koska siellä on Tassulinnan kissakolmikko. Seuraavat katit löytyvät sijalta seitsemän = Kissanpäiviä sijaiskodissa  ja yhdeksän = äskettäin kymmentä bloggausvuotta juhlineet Ilona ja Zetor.

Onnittelut näille bloggaajille ja silityksiä blogikissoille! Koko lemmikkiblogien kärkikymmenikön löydät täältä.

Millä perusteella Cision Finland listaa lemmikkiblogeja? Millaiset olivat fiilikset Naukulassa edellisellä blogiykkösyyskerralla? Entä mitkä kissablogit silloin pääsivät top kymppiin? Lue vastaukset Kissakkaan jutusta Sulo naukui lemmikkiblogien ykköseksi.


Kuva: Naukulan kerho -blogi
 

Kommentit  
0 # Ilona ja Zetor 30.06.2016 23:21
Iiks, kiitti huomiosta! Punastumme turkin alla! Oli kyllä hienoo päästä eka kertaa tähän listalle, mut kymmenen vuotta saatiin jäkättää ennekus onnistui!
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita