"Skannasin kissan! Tuli hauska ja hieman erilainen taideteos." Näin kirjoittaa Tarja ja julkaisee kuvakoosteen Facebookin kissaryhmässä. Mitä ihmettä Tarja on oikein mennyt tekemään? Antaa skannaajan itsensä kertoa lisää:Yritin aikaisemmin tassunjäljen ikuistamista kipsiin. Siitä seurasi vain hirveä sotku ympäri asuntoa. Kauhukuvissani näin saman jutun toistuvan, jos sivelen väriä tassuihin ja laitan kissan kävelemään paperin päälle.

 

Tämän uusimman idean sain, kun kesken papereiden skannailun Sirpa (aka Siiri) hyppäsi skannerin päälle. Nopea klikkaus, ja onneksi kissa ihmetteli rauhallisesti paikoillaan skannauksen ajan.

kissa_skannerissa

Hauskasta tassu/takapuolikuvasta innostuneena yritin saada toisenkin kissan, Nipan, tassut skannattua ja kehyksiin. Vanhaa herraa kuitenkin jännitti skanneri, kun yritin sitä istuttaa sen päälle. Lopputuloksena on kynnenjäljet ikuistettuna ranteeseeni. Tällaisen järkytyksen jälkeen se ei edes herkkutikkujen avulla uskaltautunut laitteen lähelle.

 

Siiri-kissan kanssa toteutus sujui siis helposti ja puoliksi vahingossa. Toisen kanssa yrittämällä yritin, mutta hommasta ei tullut mitään. Jos kissa ei omatoimisesti tule skannerin päälle istuskelemaan, eivätkä herkut tepsi, voisi pahvilaatikoista innostuvan kissan kanssa kokeilla skannerin laittamista pahvilaatikon sisään.

'
Tulostin skannatun kuvan musta-valkoisena ja laitoin kehyksiin. Vaikka lopputulos näyttää mielestäni ennemminkin lyijykynäpiirrokselta kuin tulostetulta kuvalta, on se ainakin omaperäinen ja ainutlaatuinen kissakuva.

Ps.
Miltä näyttää skannattujen tassujen omistaja? Entä tämän skannauksesta kieltäytynyt kissakaveri? Tässä Siiri (vasemmalla) ja Nipa (oikealla):
TEKSTI JA KUVAT:
Tarja
 

 

Kommentit  
0 # Raili Sergejeff 10.01.2016 16:43
Ihastuttava idea! :)
Ilmoita ylläpidolle
0 # Merita 06.07.2016 08:15
Nipan ilmekin kertoo, ettei ole niin helposti höynäytettävissä :-)

Ihania!
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita